Bent u die rekeningen voor lay-out aanpassingen ook zo beu ?

Uw bloemensysteem kent tal van lay-outs; stickers , facturen , pakbonnen, raaplijsten , doosstickers, noem maar op. Met FreshPortal kunt u het allemaal zelf, het simpelweg slepen van een veldje naar de beoogde plaats op de sticker of document , voegt u alle informatie toe.

Die lay-outs veranderen ( gelukkig ) niet regelmatig . Maar wat nu als je een nieuwe klant krijgt die een afwijkende lay-out wil?

Dan is de hulp van uw automatiseerder onontbeerlijk.  Er moet een goed voorbeeld worden aangeleverd , het moet worden ingepland en natuurlijk zijn daar kosten aan verbonden. En dan maar hopen dat dat in een keer goed gaat…

Freshportal heeft al jaren geleden een unieke manier voor het maken van lay-outs in haar systeem bedacht. Met het simpelweg slepen van een veldje naar de beoogde plaats op de sticker of document , voegt u alle informatie toe.

Even de lettergrootte aanpassen of misschien een tijdelijke tekst aanmaken ( openingstijden , een kerstwens ) , u kunt het allemaal zelf.

Wilt u zien hoe dat in de praktijk werkt ? Bezoek ons op stand B1.34  op de IFTF in Vijfhuizen . Maar natuurlijk bent u ook welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons aan de Bedrijvenweg 6a in de Kwakel. Bel u gerust ; 088-7070400 of neem contact met ons op via mail

Support

Hulp op afstand

Stuur ons een bericht

+31 (0)88 - 70 70 400
+31 (0)88 - 70 70 499

Bel mij terug

Freshportal Software B.V.

Freshportal is ontstaan uit de vraag naar een eenvoudig, meertalig en betaalbaar software pakket voor de bloemen- en plantensector.
Middels een innovatieve manier van denken is dit online pakket ontwikkeld.

Nederland

info@freshportal.nl

+31 (0)88 - 70 70 400

+31 (0)88 - 70 70 499

ICTWaarborg - Gecertificeerd deelnemer